top of page
ASIAKKAAT KERTOVAT...
viiva1-4.png
Suvi

Tarun valmennus oli erittäin voimauttava ja herättävä.

Kohtasin valmennuksen aikana omia kipukohtia, joita en ilman Tarun lempeää ohjausta olisi todennäköisesti osannut samalla tavalla kohdata -nämä kipukohdat loivat kaksoisliekki-suhteeseeni paljon haasteita.

Tehtävät valmennuksen aikana vei omaa prosessiani huikeita askelia eteenpäin ja vaikutti hyvin nopeasti positiivisesti kaksoisliekki-suhteeseeni.

Valmennus vei eteenpäin enemmän kuin monet muut avut, mitä olen tilanteeseen hakenut.

 

Liekkimatka oli kestänyt jo 14 vuotta, mutta pian valmennuksen jälkeen tulimme liekin kanssa yhteen ja etsimme juuri isompaa yhteistä taloa jonne asettua! 

Kiitos tästä kuuluu valmennukselle🙏✨❤️

 

Voin lämpimästi suositella Tarun valmennusta! ❤️

kaksisydäntä-2.png
Annika

Viime syksynä olin aivan hukassa. En ymmärtänyt mistä on kyse ja tuntui, että kaikki on solmussa josta ei ole ulospääsyä. Kiersin samaa vanhaa kehää.

Sattumalta löysin sivustosi ja päätin että kokeilen.

 

Päätös oli yksi parhaimmista, en ole saanut keneltäkään yhtä paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä itselleni. Tuntui, että kerrankin yksi ihminen ymmärtää. Oikeastaan aiemmin näiden vuosien aikana ei kukaan ole osannut auttaa asiassa ollenkaan.

 

Tehtävät olivat mahtava itsetutkiskelun paikka ja keskustelujemme aikana tuli oivalluksia ja opin itsestäni paljon. Myös kaksoisliekkini palasi elämääni valmennuksen aikana.❤️

 

Tällä hetkellä näen asiat paljon positiivisemmin, vaikka paljon onkin vielä itseni kanssa tekemistä. Tahdon kiittää sinua Taru koko sydämestäni ❤️

viiva1-4.png
kaksisydäntä-2.png
Tytti

Tarun kaksoisliekkivalmennus oli uskomattoman voimakasta ja lempeää samaan aikaan. Hän auttoi lempeästi katsomaan juuri sinne, minkä olin niin taitavasti yrittänyt piilottaa syvälle itseeni, kaikki ne synkät ja heikot kohdat ja vanhat haavat.

 

Valmennuksen alkupuolella jo ymmärsin, miten paljon kaksoisliekkimatkalla onkin kyse omasta itsestä eikä siitä toisesta osapuolesta. Kahden kuukauden valmennuksen aikana kehityin henkisesti valtavan suurin harppauksin, ja nyt ymmärrän miten ihanan lahjan olen saanut. Näen tämän koko matkan kauneuden, olen rakastunut itseeni ja jokainen uusi päivä on kuin seikkailu, jossa voin taas oppia lisää ja elämääni mahtuu pieniä ja suuria ihmeitä.

 

Sain valmennuksessa vahvistusta sille, että en ole vain kuvitellut koko juttua, vaan hänkin myös rakastaa minua aivan yhtä paljon kuin minä häntä. Oli myös ihanaa että sai ensimmäistä kertaa vapaasti puhua hänestä ja meistä toisen ihmisen kanssa.

 

Sain paljon konkreettisia harjoituksia ja tehtäviä, jotka auttoivat minua valtavasti.

 

Olen todella kiitollinen ja voin lämpimästi suositella valmennusta aivan kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea omalla matkallaan. 

 

Kiitos kiitos kiitos ❤️

kaksisydäntä-2.png
Päivi

Kiitollisin mielin ajattelen Tarun kaksoisliekkivalmennusta. Minulle avautui aivan uusi maailma, rakkaus astui sisälleni ja elämääni. Kävin suuria tunteita ja kipuja läpi, hoidin sisäistä lastani ja viikko viikolta ymmärrys itseäni kohtaan kasvoi. Sain pohdittavaa ja harjoituksia, joiden avulla aloin näkemään itseni kauniina ja rakastamaan itseäni. Ymmärsin, että olen riittävä ja löysin naiseuteni uudella tavalla. Opin luottamaan, että universumi haluaa aina vain minun parasta. Opin päästämään irti vaatimuksista ja peloistani. 

 

Tarulta sain kuunneltavaa ja tehtäviä jokaisen puhelun jälkeen. Puheluissa kävimme läpi tapahtumia liittyen minuun ja Liekkiini. Puhelut avasivat ymmärrystäni myös Liekin suhteen ja lopulta päästin irti kaikista vaatimuksista häntä kohtaan luottaen siihen, että kaikki tapahtuu elämässä aina tarkoituksella ja oikeaan aikaan. Sisimpäni valtasi rauha ja levollisuus. 

 

Olen kiitollinen tästä valmennuksesta. Ilman näitä pohdintojani ja syventymistä itseeni Tarun tuella, en olisi näin vahvana ja itseäni rakastavana tänään tässä ja nyt .Koen saaneeni elämääni aivan uuden suunnan, minuun ja minusta virtaa paljon rakkautta ja lempeyttä  joka päivä. Yksinäisyys ja onnettomat illat ovatkin vaihtuneet valoksi ja tyytyväisyydeksi. Loistan sitä valoa ja rakkautta, joka sisimpäni täyttää. Elämä näyttää kauniilta. Liekki on elämässäni, mutta emme kulje vielä yhteistä polkua fyysisesti. Hän on sydämessäni ja koen suurta, syvää ja pyyteetöntä rakkautta häntä kohtaan.

 

Lämmin sydämestäni lähtevä kiitos sinulle Taru. Teet tästä maailmasta kauniimman elää. Kiitos sinun valosta, minäkin haluan säteillä sitä samaa, kaunista valoa.

kaksisydäntä-2.png
Elisabeth

Tuhannet kiitokset sinulle tästä suuresta avusta liekki-matkallani! Sinä annoit minulle justiin nämä kaikki tarpeelliset ohjaukset ja tuet päästä eteenpäin. 🙏

 

Olen suuresti kiitollinen, että tulit tielleni oikeaan aikaan ja sait avaamaan silmäni.

 

Sinulla ei ole vain tietoja ja taitoja ohjata tässä KL matkalla, vaan olet kuin Universumin lähettiläs joka ohjaa meitä täällä maan päällä.

 

Tämä sinun valmennus on saanut minut muuttumaan kuin uudeksi ihmiseksi!

 

KIITOS TARU kaikesta! 💕 Olen tosi kiitollinen! 💝

viiva1-4.png
kaksisydäntä-2.png
Pinja 

Pidin super paljon, niin kiitollinen että osallistuin. Kauniisti elämä antoi minulle juuri sen oikean avun ja ihmisen ketä elämäntilanteessani juuri tuolloin tarvitsin. 

 

Valmennusviikot antoivat minulle valtavasti ja isoimpana teemana mistä ekassa puhelussa puhuttiinkin, niin oli oman itsen arvostuksen, rakastamisen ja kunnioituksen lisääntyminen, isoilla harppauksilla!

 

Tuntuu päivä päivältä paremmalta elää ja olla. Kontrollin tarve elämää kohtaan on vähentynyt, ja voi että tuntuu ihanalta ja kevyeltä olla, kun mieleen on asettunut sellainen rauha, kun alitajunnasta on lähtenyt pois/muuttunut paremmaksi niin paljon asioita mitkä ovat kummitelleet siellä minua jo vuosien ajan.

Elämä on muuttunut harmonisemmaksi ja kepeämmäksi, aidosti onnellisemmaksi, myös yhdessäelo rakkaan kaksoiliekkini kanssa. Sisäinen rauha on kaikista suurin aarre ja lahja mistä voin tällä hetkellä kuvitella saavani nauttia, sillä niin pitkään mieleni/egoni on myllertänyt ja aiheuttanut minulle ihan järkyttävää tuskaa.

 

Kaikki oli ja on kuitenkin aina sen arvoista, koska nyt saa kokea tätä oman itsen kukoistusta, elämän muuttuvan päivä päivältä vain seesteisemmäksi ja onnellisemmaksi, ja paradoksaalisesti tarve haluta/yrittää/omistaa/suorittaa vähenee. Voi vain olla ja nauttia elossa olemisesta. 

 

Pidin sähköpostissa saamistani tehtävistä ja kysymyksistä, affirmaatioista ja kirjavinkeistä. Myös meditaatiot ja subliminaalit olivat ja tulevat jatkossakin olemaan niin mittaamattoman suuri ja tärkeä työväline ja apu. 

 

Itselle ei tässä hetkessä tule mieleen mitään parantamisehdotuksia. 

 

Minulle valmennus antoi juuri sen mitä nettisivuilla lupasikin ja vielä paljon enemmän. Suosittelen ehdottomasti muillekin jos vain sisäinen oma ohjaus niin kuiskailee toimimaan.

 

Kiitos vielä Taru❤️ Palataan tarvittaessa, kaikkea hyvää elämääsi. ❤️

kaksisydäntä-2.png
viiva1-4.png
Pia

Valmennuksesta sain varmuutta ja uskoa siihen, että olen liekkimatkalla, mikä oli ratkaisevaa, jotta pystyin päästämään irti ja samalla vapauttamaan energiani itseeni ja feminiinienergian lisääntymiseen elämässäni. 

 

Heti ensimmäisessä puhelinsessiossa osasit nähdä, missä olimme jumissa ja annoit konkreettisia ohjeita jumiutumisesta vapautumiseen.

Kiitos Taru noista affirmaatiosta ja meditaatiosta, joka tuli todella tarpeeseen, koska en oli juurikaan sukulinjojen puhdistusta  harrastanut. Olen kuunnelut meditaation pariin kertaan ja molemmilla kerroilla voimakas puhdistava tunnemyräkkä 🙏💕

 

Tiedän, että meidän kohtaaminen ei ollut sattumaa; kun oppilas on valmis opettaja ilmestyy. Kun näin ensimmäisen videosi Youtubessa huomasin, että tällaista kanavaa, opetusta olen kaivannut ja nyt se tuli 🙏🙏🙏

 

Ihanaa Taru kun olet alkanut koutsaamaan meitä Suomessa asuvia kaksoisliekkejä, siihen on täällä niin suuri tarve. Sinulla on positiivinen, kannustava ote ja opetuksesi resonoi, ainakin minulla niin 100%:sti

......ja se viimeinen videosi oli kuin viimeinen silaus meidän valmennukselle,

KIITOS 🙏✨💖

 

kaksisydäntä-2.png
Anu
viiva1-4.png
kaksisydäntä-2.png

Valmennus oli yksi iso askel omalla henkisellä polullani.

 

Nopeasti ymmärsin,  että kyse on minun omasta polustani,  omista ajatuksistani ja tunteistani. Olin kyllä tiennyt sen etukäteenkin, mutta Tarun ohjauksessa huomasin kuinka paljon käsittelemättömiä tunnelukkoja minulla vielä onkaan!

 

Valmennuksen myötä olen opetellut olemaan oma itseni rohkeasti, kertomaan rehellisesti tunteistani ja opetellut päästämään irti kontrollista ja manipuloinnista, joka on minulle ollut ehkäpä se vaativin juttu.

 

Oloni on keventynyt ja Tarun audiot ovat olleet mahtava apu näiden asioiden työstämisessä. Kuuntelen niitä joka aamu!

 

Tällä hetkellä liekkimatkani etenee omalla painollaan, lujasti uskon tämän kaiken päättyvän vielä onnellisesti ja ennen kaikkea olen onnellinen jo nyt!

 

Suosittelen valmennusta kaikille, jotka uskaltavat katsoa itseensä syvälle.

Siitä se matka vasta alkaa! 🙏✨❤️

Riina

Tunsin ja tiesin tulleeni melko pitkälle kaksoisliekkimatkallani, mutta olin jäänyt jumiin enkä tiennyt mistä se kiikasti. Etsin apua sieltä sun täältä, kuuntelin ja katselin kaikkea mitä löysin, mutta en saanut sitä kaipaamaani apua. Kunnes yhtenä päivänä klikkasin itseni Kaksoisliekkirakkaus sivuille. Luin ja hymyilin, luin ja iloitsin, vihdoinkin olin löytänyt juuri sitä mitä etsin!  Sivut oli niin taidolla tehty ja kun aloin lukemaan tekstiä - se oli kuin minun tarinani, jonkun muun kirjoittamana! 

Oli uskomattoman ihana puhua ihmisen kanssa, joka ymmärsi ja tiesi mistä puhun, mitä tunnen ja vielä löysi ne kohdat minussa mitkä jumitti KL-matkan kulussa. 
Sain valtavan paljon apua pelkästään juttelemalla Tarun kanssa.


En tiedä mikä auttoi eniten, mutta valmennuksessa saamani "7 sukupolven meditaatio" ja "Sielunkumppani audio" tuntui, että ne avasivat suurimmat lukkoni.
Enkä olisi niihin päässyt millään kiinni ilman Tarun apua! 

Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta. Olisin tarvinnut tätä jo matkani alussa ja keskellä, mutta olen iloinen ja niin kiitollinen, että löysin ja sain avun nyt.

Tästä on hyvä jatkaa❤️

kaksisydäntä-2.png
Piitu

Kiitos tästä kurssista, Taru. ❤️

Opin itsestäni enemmän, kuin olisin osannut aavistaakaan.

Tehtävät, audioiden kuuntelut ja itseeni sukeltaminen/haavojeni puhdistaminen, ovat parasta, mitä vuosiin on minulle tapahtunut.

 

Parannusehdotuksia en keksi kurssiisi. Tehtäviä on paljon, ne ovat kattavia ja pakottavat ajattelemaan. Niiden tekemisessä ei välty omalta itseltään ja pienten oivallusten määrä on valtava. Tästä on hyvä jatkaa. ❤️

 

Ihminen, joka on väsynyt suorittamaan elämäänsä ja olemaan valmiina muita varten, saa apua matkalleen tästä kurssista ja sinulta❤️

 

Kiitos, kun olet❤️

viiva1-4.png
kaksisydäntä-2.png
Katja S.

Kiitos yhteisestä valmennuksesta❤️

 

Valmennus toi minulle vahvuutta luottaa itseeni ja omaan viisauteeni. Se auttoi minua ajattelemaan laajemmin ympärilläni olevista tapahtumista, kuuntelemaan erilaisia tunteita ja ottamaan ne vastaan pelottomasti. Sain rauhaa olla ja luottaa.

 

Jo tutustumispuhelussa minulle syntyi luottamus Sinuun. Tapasi olla kunnioittavan rehellinen ja lempeän suora sekä ymmärtäväinen olivat parasta pitkään aikaan.

 

Sisäisen lapsen meditaatio ja kaikki antamasi tehtävät ja lukumateriaalit veivät minua koko ajan oikeaan suuntaan.

Kiitos❤️ 

kaksisydäntä-2.png
Essi

Suosittelen ehdottomasti valmennusta kaikille, jotka kaipaa apua, tukea ja selkeyttä omalle liekkimatkalle. 

 

Sinä todellakin tiedät mistä puhut ja tarjoat valmennettavalle sekä ajateltavaa että työkaluja eteenpäin pääsemiseksi.

 

Jo se, että pääsin puhumaan asiasta kanssasi ja sain "varmistuksen" sille, että kyse on oikeasti liekistä eikä mistään keksitystä asiasta, rauhoitti mieltäni. 

 

Valmennuksen aikana löysin niitä omia tunnelukkoja ja haavoja, joita sitten aika vauhdilla paranneltiinkin. Se oma, kadoksissa ollut feminiininen jumalatar alkoi löytymään ja vahvistuu koko ajan, lisäksi mulla on nyt työkalut, joilla parantaa niitä sielunhaavojen rippeitä ja palata omaan voimaan, jos jotain pientä triggeröintiä vielä tuleekin.

 

Kiitos, kiitos, kiitos! ❤️

viiva1-4.png
kaksisydäntä-2.png
Leena

Tämä oli käänteen tekevä matka.

Antoi moneen asiaan vastauksen, joiden kanssa taistelin.

Tämä matka antoi toivoa ja lohdutusta parisuhdetta ajatellen.

Kaikki antamasi tehtävät olivat mielenkiintoisia ja sain uutta näkökulmaa suhteisiin.

Kyllä ehdottomasti suosittelen ihmisille, jotka pohtivat näitä asioita.

Iso kiitos ja paljon pieniä kiitoksia sinulle Taru kun tulit elämääni oikealla hetkellä.

Kaikkea hyvää sinulle❤️ 

kaksisydäntä-2.png
Anita

Nämä kuukaudet ovat olleet varmasti elämäni erityisimmät suhteessa omaan itseeni.

Onneksi löysin Tarun juuri oikealla hetkellä - sattumiahan ei ole!

 

Vuosia olin kamppaillut yrittäen ymmärtää sydänsurujani ja ajoittaista tunteiden valtaa elämässäni, pääsemättä siinä perille.

 

Tarun ohjauksessa löysin haavoittuneen lapseni ja pelkoni lapsuudesta, joita olin toistanut vuodesta toiseen, ymmärtämättä syytä.

Audiot ja kirjat, joita Taru suositteli olivat suurena apuna ja ohjasivat oikeaan suuntaan hienovaraisesti. Lisäksi Tarun suora, mutta sydämellinen tapa kohdata minut lämmitti suuresti. Luottamus syntyi heti. Hänelle oli helppo kertoa vaikeistakin asioista.

 

Anteeksianto itselle ja muille avasi oven sydämeeni aivan eri tavalla.Ymmärsin

Vihdoin että se kaikki rakkaus, jota kaipaan asuukin minussa itsessäni.

 

Rakastamalla itseäni opin rakastamaan  myös muita. Olemalla oma tasapainoinen itseni!

Vihdoin olen valmis sanomaan kyllä itselleni ja kaksoisliekille Tämä kaikki tarvittiin ensin, jotta saatoin käsitellä ja ymmärtää myös kaksoisliekkimatkaani.

 

Tarun laatimat tehtävät olivat runsaasti ajatuksia herättäviä ja saivat kaivelemaan asioita, joita luulit unohtaneesi,  mutta joilla oli merkitystä matkalle sisimpääsi. 

 

Kaikenkaikkiaan koin Tarun ohjauksen valtavana tukena ja innoituksena tällä elämäni tärkeimmällä matkalla itseeni. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

 

Kiitos kaikesta Taru❤️

kaksisydäntä-2.png
Katja T.

Valmennus oli tosi hyväksi minun henkiselle kehitykselle. Pääsin irti sisäisistä peloistani ja löysin rakkauden ja turvan omasta itsestäni.

 

Keskustelut olivat tosi hyviä ja mukaansa tempaavia. Pidän myös sinun youtube videoista ja niissä on tosi paljon hyvää materiaalia.

 

Kaksoisliekki matkani on ollut rakkauden matka ennen kaikea omaan itseeni. Luotan, että tulevaisuudessa, kun on oikea aika pääsen jatkamaan tätä rakkautta myös Liekkini kanssa.

 

Olen super kiitollinen ajasta, jonka saimme yhdessä viettää. Se oli alku kokonaisvaltaiselle heräämiselle. Suosittelen valmennusta kaikille jotka ovat Kaksoisliekki-matkalla.

Kiitos ❤️

kaksisydäntä-2.png
viiva1-4.png

Sydänlämpöinen kiitos Taru ajastasi kanssani. Avasit asioita ja autoit kauniilla tavalla minua eteenpäin. Sain suurta luottamusta ja uskoa itseeni, elämäni rauhoittui ihmeellisellä tavalla tähän hetkeen. Sain vahvistusta sille mitä tunnen sydämessäni, ihmeitä todella tapahtuu✨ 

 

Tehtävät joita annoit koin suureksi avuksi, samoin meditaatiot.  Kysymykset joita jouduin kysymään itseltäni ja joihin jouduin vastaamaan rehellisesti, antoivat vastauksia ja päivä päivältä ymmärsin asioita enemmän ja syvemmin.

 

Oloni keveni ja rauhoittui, uskalsin antautua ja luottaa.

Kiitollisuuden määrä sinua ja koko elämää kohtaan on iso ❤️

 

Tapasi kohdata on kaunis, lempeä ja rehellinen, huumoria unohtamatta. 

En voi kun rohkaista muitakin ottamaan apua vastaan. Kiitos ❤️

Susanna
kaksisydäntä-2.png
viiva1-4.png
Alisa

Mietin pitkään valmennukseen lähtemistä. Ja onneksi uskalsin. Sain ymmärrystä ja luottamusta kaksoisliekki matkaan, sain keinoja työstää turvallisen tuntuisella tavalla omia sisäisiä haavojani.

 

Ennen kaikkea koin tämän valmennuksen matkana omaan itseeni, vahvaan yhteyteen oman sieluni ja sydämeni kanssa. 

Tunnen, että valmennuksen jälkeen minulla on vahva luottamus elämään ja itseeni, omaan sisäiseen viisauteeni. Olen selvästi levollisempi ja rennompi, mikä näkyy arjessa ja kaikissa ihmissuhteissa. 

Tarulla on lempeä ja kannustava tapa valmentaa, hän osaa hyvin esittää oikeat kysymykset ja johdatella eteenpäin❤️

kaksisydäntä-2.png
Ida

Kiitos sinulle ihanasta ja antoisasta valmennuksesta🙏❤️

Se auttoi minua henkisesti todella paljon eteenpäin. Olin aika hukassa kaksoisliekkimatkallani ja muutenkin hämmentynyt, mistä tässä on kyse, kunnes sain ystävältäni vinkin sinun videoistasi sekä valmennuksesta. Videot resonoivat heti täysillä, kun ymmärsin, että kyse on kaksoisliekistä ja aika pian päätin myös osallistua valmennukseen, joka pisti vyöryten liikkeelle minussa jo alkaneen sisäisen muutoksen.

 

Tykkäsin tavastasi valmentaa, se oli sellainen lujan lempeä, samaan aikaan armollinen mutta kuitenkin ravisteleva ja herättelevä, etkä pelännyt sanoa asioita suoraan. Sain jokaisella kerralla uusia oivalluksia itsestäni sekä liekistäni ja suhteestamme.

 

Valmennuksen myötä itsearvostukseni ja -tuntemukseni on kasvanut, olen oppinut tunnetaitoja ja saanut työkaluja vaikeiden tunteiden kohtaamiseen ja lukkojen avaamiseen. Ymmärsin, kuinka paljon tässä olikaan oikeastaan kyse minusta eikä niinkään liekistäni, hän tosiaan vain peilasi sen kaiken minulle, kuten hänen kuuluikin.  

 

Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea kaksoisliekkimatkallaan❤️

kaksisydäntä-2.png
Laura

Kiitos sinulle valmennuksesta se oli eteenpäin vievää🥰

Valmennus antoi minulle uutta näkökulmaa tilanteeseeni.

 

Opin tehtävien avulla arvostamaan ja rakastamaan itseäni enemmän. Opin myös avautumaan ja hellittämään sekä katsomaan sisimpääni vielä lisää.

Valmennus auttoi minua myös ymmärtämään itseäni ja liekkiä sekä käyttäytymistämme.

Sain uutta tietoa ja vinkkejä miten voisin auttaa itseäni tällä ihanalla matkalla.

Sain luottamusta ja varmistusta omille ajatuksilleni.

Ennenkaikkea toivo tuikahti sisälläni valmennuksen käytyäni ja usko ihmeisiin palautui ✨

Kiitos❤️

kaksisydäntä-2.png
Terhi

Sain Tarulta apua siinä kohtaa liekkimatkallani kun en enää itse tiennyt mitä tehdä. Tiesin aika paljon liekkiydestä, mutta olin jumissa.

Taru näki heti mistä oli kysymys ja hänen viisas, lempeä, rakastava ohjaus auttoi minua näkemään ne sielun haavat ja traumat mitä minulle itselle oli tullut lapsuudessa ja pääsin parantamaan niitä. Näin sain jumit auki ja asiat eteenpäin.

Oloni muuttui valmennuksen myötä todella paljon varmemmaksi, rakastavaksi ja luottavaisemmaksi yms ja voi sitä oivallusten määrää mitä puhelut aina toi! 
Oon mennyt isoin harppauksen eteenpäin monella tapaa.


Elämäni on ollut rajujen muutoksien kourissa siitä lähtien kun Liekki reipas vuosi sitten tuli elämääni, kaikki on mennyt uusiksi, mutta kuinka antoisaa tämä on ollut,kuinka suuren lahjan olen saanut. Olen niin kiitollinen tästä kaikesta.

Tarun valmennus oli todella tarpeellinen ja olen hyvin kiitollinen siitä! Universumi johdatti minut hänen videoidensa luo ja tuotiin voimakkaasti ,että minun pitää ottaa häneen yhteyttä, Kaikella on tarkoitus!

Valmennuksen aikana saadut audiot ja tehtävät olivat hyvin tehokkaita! Uskalsin vihdoin katsoa itseäni, pelkojani, haavojani ja paransin ne. Löysin voiman ja rohkeuden tehdä tarvittavat muutokset itsessäni ja elämässäni.  Aloin elää omannäköistä elämää joka toi mukanaan paljon hyvää oloa, harmoniaa ja rakkautta. En ole ollut vuosiin näin onnellinen, on hyvä olla just nyt!

Myös Tarun videot ovat avanneet ja auttaneet minua monta kertaa tässä matkan varrella. joka kerta niistä löytyy jotain uutta ja tarpeellista sen hetkiseen tilanteeseen.  

Olen vielä matkalla, enimmäkseen olen matkalla itseeni!
Olemme Liekin kanssa yhteydessä energiatasolla hyvin voimakkaasti, hän jopa sanoi, että kulkee täällä minun kodissani energioissa ja näin minä olen sen kokenutkin, hän on aina lähellä. 


Tällä hetkellä emme ole toistemme kanssa fyysisesti tekemisessä. Liekö hiljaisuuden aika?=)
Luotan siihen, että jonain päivänä olemme yhdessä ja olemmehan jo nyt yhtä ja täynnä rakkautta ja valoa! 

Suosittelen lämpimästi Tarun valmennusta.
Kiitos Taru kaikesta, oot enkeli maan päällä jolla on mahtava tehtävä auttaa meitä liekkimatkalla.

 

Kiitos kiitos!! 🙏✨❤️

kaksisydäntä-2.png
Efa

Kiitos niin paljon huippuvalmennuksesta!

 

Kun aloin kuuntelemaan kaksoisliekki videoita, ymmärrykseni koko tästä rakkaudesta sai todella syvemmän merkityksen ja sain sieluuni rauhan.

 

Sain lohdutusta ja uskoa tähän uskomattoman vahvaan tunteeseen.

 

Valmennusten edetessä ymmärsin kuinka tärkeää on hoitaa menneisyyden traumat ja sisäisen lapsen haavat rakkaudella.

Kaikki äänitteet ja musiikki videot olivat vahvoja parantajia ja kuuntelen niitä päivittäin.

Valmennuksen tehtävissä kävin syvästi läpi elämäni eri vaiheita. Anteeksianto-Kiitollisuus alkoivat myös parantaa ja rauhoittaa minua. Aloin ymmärtää monia minulle tapahtuneita asioita eri kulmasta ja hyväksyin ne sellaisina kun ne olivat.

 

Kaikki kokemukseni tekivät minusta sen kuka nyt olen - eikä ole sattumia.

 

Olemme matkalla tässä maailmankaikkeudessa saaden joka päivä voimaa ja rakkautta viisaudeksi eteenpäin, luottaen sydämemme ääneen..

 

Luottaen kaksoisliekki rakkauteen❤️

 

KIITOSKIITOS🙏

kaksisydäntä-2.png
Kirsi S.

Otin yhteyttä Taruun kun tunsin olevani liekkini kanssa umpikujassa. Mietin jo sekoavani, koska suhde oli alun ihanuuden jälkeen niin raastavaa. Toinen osapuoli etääntyi ja halusi minusta yllättäen kokonaan eroon. Aloittaessani yhteistyön Tarun kanssa olin aivan lopussa. Tuntui, ettei voimia riittänyt mihinkään. Tarun lempeässä otteessa tajusin, että tämä kaikki kuuluu kaksoisliekkimatkaani. En ollut aiemmin perehtynyt kyseiseen aiheeseen, ja olin ihmeissäni tunteiden voimakkuudesta. 

 

Tarun valmennuksessa sain viikko viikolta vahvistusta itseeni ja ymmärsin paremmin omia pitkään taka-alalle painettuja tunteitani. Vaikka koin jo aiemmin, että olin melko pitkällä omalla henkisellä tielläni, huomasin että minulla on vielä hyvin paljon työstettäviä asioita omassa itsessäni. Kävin läpi kipeitä aiheita niiden noustessa mieleeni ja myllerrys sisälläni oli voimakasta viikkojen ajan.

 

Liekkini antoi rajun sysäyksen itseni tutkiskeluun. Kiitos siitä hänelle❤️ 

Aluksi itkin, meditoin ja kuuntelin Tarun suosittelemia audioita, kirjoitin sekä luin paljon. Nyt kuukausien jälkeen oloni on rauhallinen ja luottavainen. Nykyään ilo ja nauru värittävät päiviäni ja uskon, että universumi huolehtii minusta aina. Liekilläni on omat henkilökohtaiset haasteensa kohdattavinaan, mutta tiedän, että jonain päivänä olemme jälleen yhdessä. Se voi viedä aikaa, mutta minulla ei ole kiire mihinkään.

 

Elämänkatsomukseni ja koko elämäni on muuttunut viimeisten kuukausien aikana todella paljon. Iso kiitos siitä kuuluu Tarulle.

 

Kaunis kiitos Taru ihanasta valmennuksesta ja tuestasi tällä elämäni matkalla❤️

Olet huippu ❤️

kaksisydäntä-2.png
Tanja L. 

Kiitos Taru voimaannuttavasta valmennuksesta🙏 

 

Otin sinuun yhteyttä kun olin jäänyt kehityksessäni jumiin. Sain tästä ison määrän työkaluja matkaani varten. Pidin kovasti tehtävistä ja audioista. Suurin apu oli nuoruuden trauman parantaminen, ilman sitä kehitykseni ei olisi voinut jatkua. Olen tästä äärettömän kiitollinen sinulle  annoit oikean työkalun käyttööni. Puheluissamme sain tukea, uusia näkökulmia asioihin, apua kaipaukseen sekä luottamusta siihen, että elämä kantaa. Yhteys itseeni ja elämään vahvistuu nyt päivittäin, tämän myötä myös yhteys Liekkiini❤️

 

Hetkittäin toivoin, että olisin ottanut aikaisemmin yhteyttä. Nyt uskon, että asioiden piti mennä juuri näin. Tässä hetkessä olin vasta valmis kohtaamaan tietyt asiat. Suosittelen valmennusta lämpimästi kaikille!❤️

 

🙏 kiitos, kiitos, kiitos 🙏

kaksisydäntä-2.png
Emilia 

Valmennus auttoi minua siinä, että uskalsin avautua tälle kaksoisliekki rakkaudelle täysin. Sitä ennen olin egoni avulla koittanut selittää, miten en saisi rakastaa näin paljon ja olisi järkevämpää unohtaa hänet.

 

Taru sinä autoit minua siinä, että uskalsin avata sydämeni suurelle rakkaudelle. Tuntuu niin helpottavalta, että minulla on lupa rakastaa koko sieluistani eikä minun tarvitse sitä enää millään tavalla puskea pois. Kun avauduin tälle rakkaudelle tuntuu, että yhä suurempi rakkaus on virranut kaikkeen elämässäni. Rakastan kaikkea syvemmin ja vapaammin. Kiitos!

Lisäksi valmennus auttoi minua huomaamaan egon tarinan, jota kerron itselleni. Ymmärsin, että 6 vuotta egoni on ollut ohjaksissa kaksoisliekkimatkallani. Osaan nyt valita toisin ja tiedän, että voin valita aina toisin, kun huomaan sen ottavan ohjakset. Valitsen korkeimman minän ohjauksen ja sen myötä tunnen luottamusta, uskoa ja rauhaa.

 

Valmennuksen kautta luottamukseni siihen, että tulemme liekkini kanssa yhteen on vahvistunut ja oikeastaan en edes näe muuta vaihtoehtoa. En kuitenkaan odottele liekkiäni, vaan elän joka päivä täydesti rakastaen itseäni ja elämääni. 

 

Valmennuksen kautta myös kohtasin sisäisiä haavojani. Sisäisen lapsen meditaatio auttoi minua paljon niissä sekä se, että sitten sain puhua niistä sinulle. Huomasin myös, miten valmennuksessa välillä vastustin, sillä egoni ei halunnut tulla paljastetuksi. Haastoit juuri oikealla tavalla ja osasit silloinkin viedä minut todellisten tunteideni äärelle, jotta lopulta egoni murtui. Kiitos siitä koko sydämestäni🙏❤️

kaksisydäntä-2.png
Tanja S. 

Valmennus oli minulle silmien avaaja ja auttoi minua tilanteessa, jossa koin, että en pääse enää omin avuin eteen päin.

Taru ohjasi minua ammattitaitoisesti ja lempeän tiukasti. Pidin myös paljon pohdiskelutehtävistä ja audioista, jotka tukivat valmennusta.

 

Koin, että myös liekkini alkoi avautua enemmän ja tuli itsevarmemmaksi. 

Suosittelen valmennusta muillekin. Kiitos Taru🙏❤️

kaksisydäntä-2.png
Heidi K. 
kaksisydäntä-2.png

​Aloittaessani valmennuksen olin hyvin hukassa ja jopa epätoivoinen elämän ja kaksoisliekkini suhteen. Olin etsinyt onnea ja rakkautta ulkopuoleltani jo vuosia sitä kuitenkaan löytämättä. Elin epätasapainossa ja Liekkini näyttämät kipupisteet tuntuivat ylivoimaisilta kestää.

 

Tarun antamilla työkaluilla ja lempeällä ohjauksella opin kuitenkin hiljalleen kohtaamaan omat kipupisteeni ja parantamaan sisäisen lapseni haavat, jotka olisivat ilman parantamista olleet luultavasti vielä vuosia kaksoisliekkiliittoni ja oman onnellisuuteni esteenä.

 

Nyt puoli vuotta myöhemmin olen löytänyt sisäisen rakkauteni itseäni kohtaan ja odotan uutta päivää innolla ja onnellisena, olen kuin uudesti syntynyt ja en olisi puoli vuotta sitten uskonut, että tällainen olotila olisi minulle mitenkään mahdollinen.

 

Olen oppinut päästämään irti, oppinut luottamaan universumin ohjaukseen, oppinut hiljentämään egoni äänen ja oppinut rakastamaan Liekkiäni ja itseäni vilpittömästi.

 

Tunnen miten energia minun ja Liekkini välillä on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan ja tunnen miten olemme siirtyneet lähemmäksi lopullista liittoa, matka jatkuu vielä, mutta jatkan sitä rakkaudella ja kiitollisuudella. Tiedän Liekkini rakastavan minua ja minä häntä, rakkaus vain on ja sitä ei mikään muuta.

 

Olen ikuisesti kiitollinen Tarulle tästä valmennuksesta ja suosittelen tätä erittäin lämpimästi jokaiselle Liekittärelle.

Kiitos, kiitos, kiitos ❤️

Kirsi M.

Valmennus oli uskomattoman antoisa henkinen matka omaan itseeni. Lähtiessäni mukaan valmennukseen, en osannut kuvitella tämän olevan niin syvällinen matka sisimpääni. Valmennuksen aikana itku ja nauru olivat herkässä. Sain ymmärryksen ja vastauksen menneisiin olotiloihin ja ne helpottivat suuresti sisäisenmatkan etenemistä.

Sisäinenmatka ja työskentely jatkuu, ihanien rauhoittavien audioiden, valmennuksen kertauksella ja meditoinneilla.

 

Valmennuksen avulla pääsin syvemmälle sisimpääni ja tämä on ollut minulle suuri tuki henkisessä työskentelyssä itseni kanssa. Olen lähentynyt sisäisen lapseni kanssa ja olen päässyt näkemään sekä kokemaan ilon hänen kanssaan. Rauhan ja hyvänolon tunne on saanut suuremman roolin sisimässäni - elämässäni. 

 

Suurella sydämellä suosittelen valmennusta, tämä on ollut upeaa aikaa ja mikä parhainta, matka jatkuu aidomman minän kanssa. Taru on miellyttävä, ihana ihminen. Hän on enemmän kuin ystävä, joka ymmärtää ja auttaa eteenpäin tilanteessa.

 

Olen todella kiitollinen että löysin Tarun ja tämän valmennuksen.❤️ 

kaksisydäntä-2.png
Noora 

Valmennuksessa oli hyvää sinun osaava, lempeä, mutta jämäkkä osaaminen, joka tuli sydämestä. Myös kotiin tulevat tehtävät tapaamisten välissä piti prosessia yllä ja antoi paljon ajateltavaa.

 

Henkisesti suurin muutos oli luottamus. Luottamus matkaan ja oman itsetunnon kehittyminen valmennuksen aikana, kuinka riitän ja olen hyvä. Varmuuden saaminen, että olen liekkimatkalla enkä ole kaikkea kuvitellut.

 

Ehdottomasti suosittelisin valmennustasi toisille.

 

Ilman valmennusta olisi varmasi tilanne aivan toinen. Valmennuksen aikana uskalsin laskeutua luottamukseen. Luulen, että ilman valmennusta egomme olisi kamppaillut urakalla toisiamme vastaan.

 

Joten Sydämellinen kiitos Sinulle Taru. Olet juuri oikeassa paikassa meitä muita ohjaamassa kohti sydäntämme❤️

kaksisydäntä-2.png
Mirkka

Valmennuksessasi pidin avoimuudesta. Kysyit, mitä oikeasti tarkoitan ja koen? Hyvää oli myös jarruttelu, kun etenin asioissa liikaa, löysit tärkeän kohdan minun kannalta.

 

Valmennuksen aikana huomio kääntyi itseen Liekin hyvinvoinnin sijaan - saavutin rauhan ja onnellisuuden itseni kanssa ainakin välillä. Pahin tuska poistui ja irtipäästö onnistuu, että antaa vaan olla paljon paremmin. Välillä olen jopa huolissaan onko se vaarallista kun ei tunne niin isosti. Voimaunet, numerot ym. tuli vahvemmin rinnalle. Henkinen tietoisuus lisääntyi. Sisäisen lapsen meditaatio on huippu, kuinka paljon se voikaan nostaa esiin, uudelleen eri tapahtumia. Huikea menetelmä! Tein viime tunnin jälkeen ja oikeassa olit, paljon vielä löytyi. 

Yhteys liekkiin jatkuu ja jossain määrin toi lähemmäksi häneen. Uskon, että harjoitukset oikeasti toimivat - upea kokemus sisänsä.

Suosittelen valmennusta muillekin.

Oikein lämpimät kiitokset tästä kaikesta❤️

kaksisydäntä-2.png
Kaisa H.

Sain valmennuksesta sitä, mitä lähdin etsimään ja enemmänkin.

 

Vaikka tiesin, että mun pitää irrottautua egon kahleista, alkoi se onnistumaan vasta Tarun valmennuksessa. Itselleni tärkeintä ja vaikuttavinta oli sisäisen lapsen kanssa työskentely.

 

Jos luulet kohdanneesi kaksoisliekkisi, tämä valmennus on sinulle.

 

Kiitos vielä Sinulle ❤️

kaksisydäntä-2.png
Susa

Tulin valmennukseen, kun olin aivan ymmälläni että mitä tässä elämässäni oikein tapahtuu. Videoiden, valmennuspaketin kurssi-äänitteiden, tehtävien sekä yksilöllisen valmennuksen kautta asiat alkoivat loksahtelemaan paikoileen ja luottamus tätä kaunista rakkauden matkaa kohtaa nousi ja pääsin eteenpäin tällä henkisen kehityksen polulla. Ihan kuin videot ja kurssi-äänitteet olisivat kertoneet omasta elämästäni ja siitä mitä minulle oli tapahtunut. Välillä ihan nauratti, että kuinka se Taru voi tietää, mitä on tapahtunut. 

 

Valmennukseen kuuluva kurssi syvensi kaikkea todella paljon ja olen palannut sen äänitteisiin usean kerran. Olen huomannut että osa kaikesta tiedosta on alkanut vasta nyt loppumatkasta resonoida enemmän, samoin yleisistä videoista. Useat loppumatkan asiat ovat auenneet vasta nyt.

Myös saamani ”työkalut”; meditaatiot ja audiot ovat tukeneet hyvin aina tietyissä vaiheissa. Olen palannut tarpeen mukaan niihin aina uudelleen. 

 

Tällä matkalla tarvitsee tukea, ihan yksin ei ehkä ole mahdollista päästä sujuvasti eteenpäin. Lämmin suositus siis valmennukselle, se avaa näkemään koko tämän matkan tarkoituksen!❤️

kaksisydäntä-2.png
viiva1-4.png
Toivotko sinäkin tasapainoista ja onnellista kaksoisliekki-matkaa? 
VARAA MAKSUTON
TUTUSTUMISVALMENNUS:
Taru
Design ohne Titel-4.png
kontakt

OTA YHTEYTTÄ

Kaksoisliekki-Rakkaus

Taru Tuulia F

kaksisydäntä-2.png

Kiitos viestistäsi!

  • Black Instagram Icon
bottom of page