top of page
KAKSOISLIEKKI-RAKKAUDEN AKATEMIA
viiva1-4.png
Kaksoisliekki-Matkan Syventävä Kurssi

Tällä kurssilla saat kaiken sen tiedon, mitä tarvitset, jotta ymmärrät syvemmällä tasolla kaksoisliekkimatkan tarkoituksen ja sen, kuinka tämän matkan parhaiten teet. Tämän tiedon avulla teet suuren harppauksen matkallasi eteenpäin, olit sitten missä vaiheessa matkaa tahansa.  Siirryt kurssin aikana korkeammalle tietoisuuden tasolle.

 

Kerron sinulle kaikki ne „salaisuudet“, jotka olen tähän mennessä vain yksilöllisessä valmennuksessa kertonut.

 

Saat myös käyttöösi valmennuksessa käyttämiäni harjoituksia.

 

Kurssin äänitteitä tulet kuuntelemaan lukemattomia kertoja, etkä vain yhden kerran, sillä ne avautuvat sinulle kerta kerralla syvemmin. Kurssin aineisto tukee sinua koko liekkimatkan ajan.  Voit käydä sitä läpi ja kuunnella äänitteitä aivan omassa tahdissasi. 

kaksisydäntä-2.png

Arvokas ja ainutlaatuinen rakkauselämä kaksoisliekkisi kanssa on mahdollista!

 

Sinun syvin toiveesi voi täyttyä, sillä sinulla on kohtalo omissa käsissäsi...

 

Jos sydämesi ja sielusi sitä TODELLAKIN haluaa....! 

kaksisydäntä-2.png
LIEKITÄR.png
Mikä sinua tällä kurssilla odottaa...

Tämä kurssi sisältää 16 äänitettä sekä lukuisia harjoituksia. Voit kuunnella äänitteet useaan kertaan ja suosittelen todella vahvasti sitä tekemään. Tulet huomaamaan, että jokainen teema avautuu sinulle kerta kerralta enemmän. Et ainoastaan ymmärrä niitä egon tasolla, vaan sisäistät ne ja tunnet sydämessäsi sen totuuden. 

 

Vaikka olisit ollut jo pidempään matkalla, tämä kurssi tulee avaamaan sinulle täysin uusia näkökulmia sekä syventämään tunnettasi siitä, että kaikki on hyvin. Kaikella on aina tarkoituksensa. Kurssin jälkeen tiedät miksi kaikki se on tapahtunut, mitä olet matkallasi kokenut. Olet valmis jatkamaan matkaa nyt suurin harppauksin oikeaan suuntaan.  

Tällä kurssilla selitän kaksoisliekkimatkaa monipuolisesti ja selkeästi, mikä auttaa sinua hahmottamaan sen kokonaisuuden.

Huomaat kurssin myötä, että kaikista niistä pienistä tiedon palasista koostuu sinulle se suuri selkeä kuva. 

 

Kurssin myötä siirryt syvään luottamukseen ja mielesi rauhoittuu. 

 

Kurssilla kerron seuraavista teemoista:

 

 • Mikä on kaksoisliekki? Uusinta tietoa kaksoisliekkeydestä, mikä ero on kaksoisliekeillä ja parisieluilla jne. Sekä mistä tiedät, että olet kohdannut liekkisi. 

 

 • Kaksoisliekkimatkan vaiheet. Kerron 8 liekkimatkan vaiheesta ja voit ymmärtää paremmin mitä on tapahtunut ja miksi, sekä mikä on matkallasi vielä tulossa. 

 

 • Mitä yhteys todellakin on, miksi puhutaan ykseydestä ja kuinka se kaikki vahvasti liittyy kaksoisliekkimatkan edistymiseen. 

 

 • Kohtalo, Elämän tarkoitus  sekä kutsumus. Saat vihdoinkin selkeän kuvan siitä, mitä nämä tarkoittavat ja kuinka ne liittyvät kaksoisliekkimatkaan. 

 

 • Vapaa tahto… niin se „kuuluisa vapaa tahto“: selvitän mitä se oikeasti tarkoittaa ja kuinka liekin vapaa tahto vaikuttaa matkallanne. 

 

 • Kokemuksien valinta ja tarkoitus. Miksi olet kokenut elämäsi aikana rajujakin kokemuksia ennen liekkiä ja liekin kanssa.

 

 • Sielun haavat sekä triggeröinti. Mitä tämä käytännössä on, miksi se tapahtuu ja varsinkin se, mikä on sinun tehtäväsi tässä. 

 

 • Sisäinen lapsi ja sen parantaminen Mitä sisäinen lapsi tarkoittaa, miksi se pitää parantaa ja miten se tehdään? Miten tämä liittyy kaksoisliekkimatkaan?

 

 • Mikä on peilauksen todellinen tarkoitus liekkimatkalla? Kuinka peilaus tapahtuu?

 

 • Ego ja sen transformointi ja valjastaminen, Mikä on ego, miksi se pitää valjastaa? Kuinka se vaikuttaa matkan edistymiseen?

 

 • Miksi on tärkeätä olla aito sinä itse, jotta voit edistyä matkalla? Mikä on sisäinen viisaus ja kuinka löydät sen?

 

 • Irtipäästö - miksi se on ehdottoman tärkeätä ja miten teet sen positiivisella energialla.

 

 • Miten malttamattomuus hidastaa matkaa ja mitä voit tehdä. 

 

 • Mitä odotukset ja vaatimukset todellakin ovat ja kuinka ne jarruttavat yhteentuloa? 

 

 • Miksi luottamus on yksi tärkeimmistä kaksoisliekki-liiton avaimista ja kuinka saavutat syvän luottamuksen.

 

 • Pyyteetön rakkaus on yksi tärkeimmistä teemoista kaksoisliekkimatkalla. Mitä se todellakin on ja kuinka sen puuttuminen vaikuttaa. Entä kuinka rakastat pyyteettömästi? 

Lue lisää, jos sinua kiinnostaa yksilöllisen valmennuksen yhdistäminen kurssiin!

Voit valita Syventävän Kurssin lisäksi
yksilöllisen valmennuksen sekä työkalut
edullisessa paketissa:
peruskurssi PAKETIT-2.png
kontakt

*valmennus:

Yksilöllinen valmennus henkilökohtaisesti puhelimitse Tarun kanssa 60 min.

*meditaatio:

2. paketissa saat työkaluksi meditaatiot joilla parannat sisäisen lapsen haavat sekä vahvistat yhteyttä liekkiisi. 

3. paketissa saat meditaation parantamaan 7 sukupolven taakan ja ottamaan heiltä vastaan kaiken hyvän sekä meditaation joka on karman parannusmatka menneisyyteen. Tämän avulla voit parantaa negatiivisia kokemuksia edellisissä elämissä liekkisi kanssa.  

*audio: Valmennuksessa saat käyttöösi juuri sinulle sopivat laadukkaat suomalaiset "Silent Subliminal"-audiot, joilla voit helpolla tavalla muokata vanhat jumittuneet negatiiviset uskomuksesi positiiviseksi. Näillä myös tunnelukkojen avaus helpottuu huomattavasti.  

Mitä valmennuksessa tapahtuu?
Mikä on oikea paketti minulle?

Suosittelen vahvasti ostamaan paketin yksilöllisten valmennustuntien kanssa, sillä vain siten voit olla varma, että olet ymmärtänyt, kuinka nämä teemat sinun omaan matkaasi vaikuttavat.

Ennen valmennuspaketin tilaamista voit sopia kanssani maksuttoman tutustumisvalmennuksen (30 min). Siten voimme yhdessä huomata, onko tämä sinulle oikea askel tällä hetkellä. Samalla voit paremmin tunnustella pidätkö tavastani valmentaa. 

 

Valmennuksessa käymme yhdessä läpi sinun liekkimatkasi ja sen erikoisuudet. Tarkastelemme mitkä ovat nyt sinun teemasi ja haavasi, joita aloitat parantamaan? Mihin suuntaan menevät ensimmäiset askeleesi? Mikä on sinulle juuri nyt tärkeintä? Mitkä ovat sokeat pisteesi?

Vastaan kaikkiin kysymyksiisi, mitä sinulle on matkalla herännyt.

 

Valmennuksessa saat myös työkaluja käyttöösi, jotka tukevat vahvasti sielun haavojen ja negatiivisten uskomuksien parantamista helpolla mutta tehokkaalla tavalla. Valmennuksien välisen ajan valitsemme yksilöllisesti sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

 

1. PAKETISSA keskitymme kaikkiin niihin esteisiin, jotka ovat muodostuneet tämän elämän aikana. Tarkastelemme sielun haavoja sekä tunnelukkoja. Mitkä uskomukset, sielun haavat tai tunnelukot estävät sinua vielä elämästä rakkauden täyteistä liittoa liekkisi kanssa. 

2. PAKETISSA syvennämme edellisiä teemoja ja puhumme myös feminiinisestä energiasta ja sen vahvistamisen tärkeydestä. Siirrymme lisäksi katsomaan mahdollisia negatiivisesti yhteentuloon vaikuttavia tapahtumia, jotka olet kokenut liekkisi kanssa edellisten elämien aikana. Lisäksi voit meditaation avulla puhdistaa 7 sukupolven takaisen taakan mitä olet perinyt. 

(Voit myös ensin aloittaa pelkällä syventävällä kurssilla tai 1. paketilla ja myöhemmin ajan myötä ostaa vain puuttuvat moduulit!  Tällöin hinta on hieman korkeampi kuin paketissa.) 

Aloita nyt!

Valmennuksen aikana koet suuria henkisiä muutoksia elämässäsi ja teet suuria askelia kehityksessäsi. Tästä voit vielä lukea toisten liekittärien kokemuksia.  

 

Yksilöllisessä valmennuksessa saat mahdollisuuden tunnistaa kaikki ne teemat, jotka sinua tällä hetkellä vielä jarruttavat matkallasi. Tuen sinua näkemään sokeat pisteesi ja löytämään oman sisäisen viisautesi. 

Jokaisen kehitysaskeleen jälkeen huomaat elämäsi muuttuvan kevyemmäksi ja onnellisemmaksi. 

 

Valmennuksen aikana työstät teemojasi omalla tahdilla, sen mukaan mikä sinusta tuntuu hyvältä.  Kaksoisliekki-matkan ei ole tarkoitus olla vaikea ja tehdä kipeää, sen tulet valmennuksessa myös huomaamaan. Päästät irti kaikesta draamasta ja valitset sydämesi tien. 

 

Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen sielunsuunnitelma tälle matkalle ja elämälle, siksi yksilöllinen valmennus on oikeastaan välttämätön. Tärkein ja paras sijoitus on aina sijoitus omaan itseesi. Se ei ainoastaan paranna omaa elämääsi vaan myös kaikkien ympärilläsi olevien ihmisten elämää. 

 

Oletko valmis lähtemään tuolle ihanalle matkalle kanssani? 

kaksisydäntä-2.png
Taru 
bottom of page