top of page
KAKSOISLIEKKI-RAKKAUDEN AKATEMIA
viiva1-4.png
Kaksoisliekki-matkan valmennuspaketti

Valmennuksessa saat kaiken sen tiedon, mitä tarvitset, jotta ymmärrät syvemmällä tasolla kaksoisliekkimatkan tarkoituksen ja sen, kuinka tämän matkan parhaiten teet. Tämän tiedon avulla teet suuren harppauksen matkallasi eteenpäin, olit sitten missä vaiheessa matkaa tahansa.  Siirryt valmennuksen aikana korkeammalle tietoisuuden tasolle.

 

Pakettiin sisältyy yksilöllisten tuntien lisäksi verkkokurssityyliin äänitteitä, joissa kerron sinulle kaikki ne „salaisuudet“, jotka olen tähän mennessä vain yksilöllisessä valmennuksessa puheluiden aikana kertonut.

 

Saat myös käyttöösi valmennuksessa käyttämiäni harjoituksia ja tietenkin vahvoja työkaluja, joilla löydät syvällekin hautautuneita haavoja ja pääset vihdoinkin eheytymään.

Oletko kuunnellut kaikki videoni ja haluat syventää ymmärrystäsi? Toivotko, että ymmärtäisit miten kaikki palaset loksahtavat yhteen, jotta liekkimatkasi edistyy?   

Silloin tämä paketti on sinulle juuri oikea! 

 

Yksilölliset valmennustunnit tukevat sinua löytämään ja parantamaan juuri ne teemat, jotka sinua ja liekkiäsi vielä tällä hetkellä jarruttavat ja estävät tulemasta liittoon. 

 

Pakettiin kuuluvia äänitteitä tulet kuuntelemaan lukemattomia kertoja, etkä vain yhden kerran, sillä ne avautuvat sinulle kerta kerralla syvemmin. Kurssin aineisto tukee sinua koko liekkimatkan ajan.  Voit käydä sitä läpi ja kuunnella äänitteitä aivan omassa tahdissasi. 

kaksisydäntä-2.png

Arvokas ja ainutlaatuinen rakkauselämä kaksoisliekkisi kanssa on mahdollista!

 

Sinun syvin toiveesi voi täyttyä, sillä sinulla on kohtalo omissa käsissäsi...

 

Jos sydämesi ja sielusi sitä TODELLAKIN haluaa....! 

kaksisydäntä-2.png
LIEKITÄR.png
Mikä sinua tällä valmennuksessa odottaa...

Valmennuspaketti sisältää yksilöllisiä valmennustunteja sekä tällä hetkellä 16 äänitettä, useita työkaluja ja lukuisia harjoituksia. Voit kuunnella äänitteet useaan kertaan ja suosittelen todella vahvasti sitä tekemään. Tulet huomaamaan, että jokainen teema avautuu sinulle kerta kerralta enemmän. Et ainoastaan ymmärrä niitä egon tasolla, vaan sisäistät ne ja tunnet sydämessäsi sen totuuden. 

 

Vaikka olisit ollut jo pidempään matkalla, valmennus tulee avaamaan sinulle täysin uusia näkökulmia sekä syventämään tunnettasi siitä, että kaikki on hyvin. Kaikella on aina tarkoituksensa. Tämän jälkeen tiedät miksi kaikki se on tapahtunut, mitä olet matkallasi kokenut. Olet valmis jatkamaan matkaa nyt suurin harppauksin tai ehkä jo tulemaan pian yhteen!   

Valmennuksen äänitteissä selitän kaksoisliekkimatkaa monipuolisesti ja selkeästi, mikä auttaa sinua hahmottamaan sen kokonaisuuden.

Huomaat kurssin myötä, että kaikista niistä pienistä tiedon palasista koostuu sinulle suuri selkeä kuva. On kuin näkisit kaiken uudesta näkökulmasta kirkkaana ja selkeänä. 

 

Valmennuksen myötä siirryt syvään luottamukseen ja mielesi rauhoittuu. 

 

Äänitteissä kerron seuraavista teemoista syvemmin:

 

 • Mikä on kaksoisliekki? Uusinta tietoa kaksoisliekkeydestä, mikä ero on kaksoisliekeillä ja parisieluilla jne. Sekä mistä tiedät, että olet todellakin kohdannut liekkisi. 

 

 • Kaksoisliekkimatkan vaiheet. Kerron 8 liekkimatkan vaiheesta ja voit ymmärtää paremmin mitä on tapahtunut ja miksi, sekä mikä on matkallasi vielä tulossa. 

 

 • Mitä yhteys todellakin on, entä miksi puhutaan ykseydestä ja kuinka se kaikki vahvasti liittyy kaksoisliekkimatkan edistymiseen. 

 • Kohtalo, elämän tarkoitus  sekä kutsumus. Saat vihdoinkin selkeän kuvan siitä, mitä nämä tarkoittavat ja kuinka ne liittyvät kaksoisliekkimatkaan.  

 

 • Vapaa tahto… niin se „kuuluisa vapaa tahto“: selvitän mitä se oikeasti tarkoittaa ja kuinka liekin vapaa tahto vaikuttaa matkallanne. 

 

 • Kokemuksien valinta ja tarkoitus. Miksi olet kokenut elämäsi aikana rajujakin kokemuksia ennen liekkiä ja myöhemmin liekkisi kanssa.

 • Sielun haavat sekä triggeröinti. Mitä tämä käytännössä on, miksi se tapahtuu ja varsinkin se, mikä on sinun tehtäväsi tässä. 

 

 • Sisäinen lapsi ja sen parantaminen Mitä sisäinen lapsi tarkoittaa, miksi se pitää parantaa ja miten se tehdään? Miksi pelkkä ymmärtäminen ja keskusteluterapia ei riitä? Miten tämä liittyy kaksoisliekkimatkaan?

 

 • Mikä on peilauksen todellinen tarkoitus liekkimatkalla? Kuinka peilaus tapahtuu?Mitkä ovat peilauksen useat tasot? 

 

 • Ego ja sen transformointi ja valjastaminen, Mikä on ego, miksi se pitää valjastaa? Kuinka se vaikuttaa matkan edistymiseen? Mistä erotat sydämen ja egon äänen?

 

 • Miksi on tärkeätä olla aito sinä itse, jotta voit edistyä matkalla? Mikä on sisäinen viisaus ja kuinka löydät oman sisäisen viisautesi?

 • Irtipäästö - miksi se on ehdottoman tärkeätä ja miten teet sen positiivisella energialla. Miksi irtipäästö ei tarkoita liekin unohtamista?

 

 • Miten malttamattomuus hidastaa matkaa ja mitä voit tehdä. 

 

 • Mitä odotukset ja vaatimukset todellakin ovat ja kuinka ne jarruttavat yhteentuloa? 

 

 • Miksi luottamus on yksi tärkeimmistä kaksoisliekki-liiton avaimista ja kuinka saavutat syvän luottamuksen?

 

 • Pyyteetön rakkaus on yksi tärkeimmistä teemoista kaksoisliekkimatkalla. Mitä se todellakin on ja kuinka sen puuttuminen vaikuttaa. Entä kuinka rakastat pyyteettömästi? 

Ota yhteyttä ja tule tutustumisvalmennukseen, jos olet vielä epävarma siitä, onko tämä sinulle oikea juuri nyt! 

Mitä valmennuksessa tapahtuu?
Mikä on oikea paketti minulle?

 

Ennen valmennuspaketin tilaamista voit sopia kanssani maksuttoman tutustumisvalmennuksen (30 min). Siten voimme yhdessä huomata, onko tämä sinulle oikea askel tällä hetkellä. Samalla voit paremmin tunnustella pidätkö tavastani valmentaa. 

 

Valmennuksessa käymme yhdessä läpi sinun liekkimatkasi ja sen erikoisuudet. Tarkastelemme mitkä ovat nyt sinun teemasi ja haavasi, joita aloitat parantamaan? Mihin suuntaan menevät ensimmäiset askeleesi? Mikä on sinulle juuri nyt tärkeintä? Mitkä ovat sokeat pisteesi?

Vastaan kaikkiin kysymyksiisi, mitä sinulle on matkalla herännyt.

 

Valmennuksessa saat myös työkaluja käyttöösi, jotka tukevat vahvasti sielun haavojen ja negatiivisten uskomuksien parantamista helpolla mutta tehokkaalla tavalla. Valmennuksien välisen ajan valitsemme yksilöllisesti sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

 

1. PAKETISSA keskitymme kaikkiin niihin esteisiin, jotka ovat muodostuneet tämän elämän aikana. Tarkastelemme sielun haavoja sekä tunnelukkoja. Mitkä uskomukset, sielun haavat tai tunnelukot estävät sinua vielä elämästä rakkauden täyteistä liittoa liekkisi kanssa. 

2. PAKETISSA syvennämme edellisiä teemoja ja puhumme myös feminiinisestä energiasta ja sen vahvistamisen tärkeydestä. Siirrymme lisäksi katsomaan mahdollisia negatiivisesti yhteentuloon vaikuttavia tapahtumia, jotka olet kokenut liekkisi kanssa edellisten elämien aikana. Lisäksi voit meditaation avulla puhdistaa 7 sukupolven takaisen taakan mitä olet perinyt. 

Aloita nyt!

Valmennuksen aikana koet suuria henkisiä muutoksia elämässäsi ja teet suuria askelia kehityksessäsi. Tästä voit vielä lukea toisten liekittärien kokemuksia.  

 

Yksilöllisessä valmennuksessa saat mahdollisuuden tunnistaa kaikki ne teemat, jotka sinua tällä hetkellä vielä jarruttavat matkallasi. Tuen sinua näkemään sokeat pisteesi ja löytämään oman sisäisen viisautesi. 

Jokaisen kehitysaskeleen jälkeen huomaat elämäsi muuttuvan kevyemmäksi ja onnellisemmaksi. 

 

Valmennuksen aikana työstät teemojasi omalla tahdilla, sen mukaan mikä sinusta tuntuu hyvältä.  Kaksoisliekki-matkan ei ole tarkoitus olla vaikea ja tehdä kipeää, sen tulet valmennuksessa myös huomaamaan. Päästät irti kaikesta draamasta ja valitset sydämesi tien. 

 

Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen sielunsuunnitelma tälle matkalle ja elämälle, siksi yksilöllinen valmennus on oikeastaan välttämätön. Tärkein ja paras sijoitus on aina sijoitus omaan itseesi. Se ei ainoastaan paranna omaa elämääsi vaan myös kaikkien ympärilläsi olevien ihmisten elämää. 

 

Oletko valmis lähtemään tuolle ihanalle matkalle kanssani? 

kaksisydäntä-2.png
Taru 
kontakt

OTA YHTEYTTÄ

Kaksoisliekki-Rakkaus

Taru Tuulia F 

Arnsberg, Saksa

kaksisydäntä-2.png

Kiitos viestistäsi!

 • Black Instagram Icon
bottom of page