top of page

Verkkokurssi; Ajatusten voima ja egon valta kaksoisliekkimatkalla

tuote4
369.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot
Nyt on ensimmäistä kertaa Suomessa myynnissä näin laaja ja toimiva paketti, joka antaa sinulle syvän ymmärryksen ajatuksien voimasta ja egon vallasta.
Sillä EGO ja sen tuottamat ajatukset ovat kaksoisliekkimatkalla -varsinkin sen loppuvaiheilla- suurin jarru mikä estää rakkauden.
Tämä on ehdottoman tärkeä ymmärtää.
Se on avain rakkauteen!
Olen valmentanut useita satoja tunteja suomalaisia liekkimatkalaisia ja seurannut heidän edistymistään. Tiedän mistä puhun. Tiedän mikä auttaa.
Siksi olen varma, että tämä kurssi auttaa sinua myös.
Kurssillani on siksi tyytyväisyystakuu*
Lähde nyt mukaan ja irrottaudu lopullisesti egon vallasta.
Anna rakkaudelle mahdollisuus.

Et voi hävitä mitään, voit vain voittaa!


PS. Sinulla on mahdollisuus maksaa turvallisesti osamaksulla. (Klarna tai Jousto).


*Tyytyväisyystakuu:

En voi ymmärrettävästi luvata heräämistä tietyssä ajassa, koska tähän vaikuttaa täysin yksilöllinen egon valta sinuun, mutta luotan kurssiini niin paljon, että annan sinulle tyytyväisyystakuun:

Jos olet kuunnellut verkkokurssini materiaalia (äänitteitä, audiota sekä meditaatiota) säännöllisesti 6 kk ajan, olet tuona aikana tehnyt antamiani harjoituksia ja käyttänyt antamiani ideoita sekä ohjeita egon valjastukseen elämässäsi…

-Mutta sinulla on silti tunne, että tämä kaikki ei ole vaikuttanut positiivisesti elämääsi.

-Jos olet sitä mieltä, että olotilasi ei ole parantunut, olet mielestäsi yhä samalla lailla egon vallan alaisena kuin aiemminkin...

Jos tämä tapahtuu, siis että olet tyytymätön, saat rahasi takaisin! Kirjoita minulle silloin tilanteestasi osoitteeseen: kaksoisliekki.rakkaus@gmail.com Kirjoita otsikoksi "Tyytyväisyystakuu".

Tavoitteeni on tyytyväinen ja onnellinen asiakas.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page